30 de gener 2012

El vaixell Costa Concòrdia

Fa uns quants dies em vaig enterar que s’havia enfonsat un vaixell, anomenat Costa Concordia, el capità es va acostar massa a les roques (a la costa) i va xocar contra una roca, jo no trobo gens bé que hagin abandonat el vaixell, encara que digui que havia caigut en un vaixell salvavides, fins i tot trobo bé que l’hagin posat a la presó.


Aquests dies ha la televisió també s’ha dit com poder aixecar el vaixell perquè te un líquid contaminant, i han dit alguna cosa d’uns globus enormes...

Aquesta tragèdia s’assembla una mica al Titànic. En aquesta imatge veieu com el vaixell Costa Concòrdia d’Itàlia s’ha quedat enfonsat:



Els parents dels passatgers potser tenen una mica de por, perquè si tu et trobessis amb una situació com aquesta i et quedessis a davall del vaixell que faries?

En aquesta tragèdia hi han hagut uns vint desapareguts, o sigui que no van poder acabar de pujar i salvar-se o van saltar a l’aigua. Gràcies als submarinistes i a altres persones s’han pogut trobar a algunes persones més.


Quant ets capità has de procurar molt amb les roques i tot això; caldria vigilar perquè no torni a passar això mai més, que es passa molt malament.

0 comentarios: