28 de novembre 2011

Una notícia

Retallada en la il·luminació Nadalenca de Lleida

Ainhoa Just i Clúa
Albesa

Reduïm el consum energètic per no pagar tant i respectar la capa d’ozó.

A Lleida, durant el Nadal, sempre havien omplert la ciutat de llums nadalenques, per alegrar la vista de grans i petits i al mateix temps acostar el caliu d’aquestes festes a tothom.




Però aquest any això serà una mica més discret, ja que el nostre ajuntament ha decidit que ja que hi havia massa deutes i hauríem d’aconseguir una reducció de consum energètic. Per aquest motiu ha canviat el sistema d’il·luminació, posant neons de baix consum, llums menys llampants i petites, alhora que les ha posat més dispersades.

Segons un estudi realitzat per l’equip de finances del nostre ajuntament, això s’haurà de fer perquè la ciutat no tingui tantes càrregues econòmiques. A més a més, nosaltres, els ciutadans, estem interessats en pagar menys impostos; d’aquesta manera, no podrem tenir cap queixa del treball realitzat pels actuals politics que hi ha al capdavant de l’ajuntament, ja que segons mostra aquest estudi podrem rebaixar les despeses en un 20 % o 30%, la qual cosa podria ajudar a reduir el deute que ara per ara arrossega el nostre ajuntament.

1 comentarios:

Arnau farrús
Diu ...

Tens raó Ainoha. No s'ha de contaminar tant, i també em de estalviar una mica, perquè amb aquesta crisis... En resum, el text està molt ben fet.

Arnau