Recepta de panellets
Per fer panellets necessites els següents ingredients:
-3 o 4 moniatos.
-unes quantes patates.
-farina d’ametlla.
-coco.
-pinyons.
-cireres amb almívar.
-ous.
-ametlles.
-ametlla picada.
Que has de fer?
1.posar les patates i els moniatos al forn, una hora, aproximadament fins que estiguin tous.
2.quan, estiguin cuits, xafar-los amb una forquilla, i es barregen amb l’ou i la farina d’ametlla.
Panellets de pinyons:
-amb la pasta que has fet abans, fas boles i suca-les amb una mica d’ou i posa-hi pinyons per damunt.
- fica’ls en una bandeja i després fica’ls al forn un quart d’hora aproximadament .
Panellets d’ametlla picada.
-son molt semblants als de pinyons, però s’ha de fer xurros amb més de boles.
-a continuació, posa-hi les ametlles picades per sobre.
-després cap al forn.
Panellets d’ametlla o de cireres amb almívar.
-fes boles amb la pasta que has fet al principi, i al damunt fica-hi una ametlla o una cirera .
-després fica-ho al forn un quart d’hora.
Secret per què tinguin més bon aspecte: amb només el rovell de l’ou i un pinzell de cuina es pot fer que el panellets tinguin més bon aspecte. Fica el rovell de l’ou a un bol i amb el pinzell fes com si o pintessis. Així quedaran més brillants.
Bon profit!
-3 o 4 moniatos.
-unes quantes patates.
-farina d’ametlla.
-coco.
-pinyons.
-cireres amb almívar.
-ous.
-ametlles.
-ametlla picada.
Que has de fer?
1.posar les patates i els moniatos al forn, una hora, aproximadament fins que estiguin tous.
2.quan, estiguin cuits, xafar-los amb una forquilla, i es barregen amb l’ou i la farina d’ametlla.
Panellets de pinyons:
-amb la pasta que has fet abans, fas boles i suca-les amb una mica d’ou i posa-hi pinyons per damunt.
- fica’ls en una bandeja i després fica’ls al forn un quart d’hora aproximadament .
Panellets d’ametlla picada.
-son molt semblants als de pinyons, però s’ha de fer xurros amb més de boles.
-a continuació, posa-hi les ametlles picades per sobre.
-després cap al forn.
Panellets d’ametlla o de cireres amb almívar.
-fes boles amb la pasta que has fet al principi, i al damunt fica-hi una ametlla o una cirera .
-després fica-ho al forn un quart d’hora.
Secret per què tinguin més bon aspecte: amb només el rovell de l’ou i un pinzell de cuina es pot fer que el panellets tinguin més bon aspecte. Fica el rovell de l’ou a un bol i amb el pinzell fes com si o pintessis. Així quedaran més brillants.
Bon profit!
0 comentarios:
Escriu un comentari