07 de novembre 2011

L’obsessió amb la televisió

La televisió es un aparell que permet informar-te del que passa al món, veure pel·lícules, dibuixos animats... La televisió no és dolenta però depèn de la persona, si aquella persona s’hi està vint hores, no és bo per a ell.

Precisament us volia parlar d’això, dels perills i conseqüències que té veure la televisió.

L’obsessió amb la televisió fa referència amb que, sobretot els nens, no es bo que estiguin molta estona davant de la televisió (tot un matí, tota una tarda)... A continuació us explicaré coses a favor i coses en contra.



A favor: si per exemple miren documentals, notícies i sense abusar dibuixos poden aprendre coses. Si no tens el canal tv3 els altres programes són encastellà i en pots anar aprenent.Veus vídeos i imatges molt clares i en directe.

En contra: Si no té un horari, o els pares no decideixen quant temps s’hi pot estar, els nens i nenes s’hi estarien una bona estona. Això si, els pares han de donar exemple. Els nens i nenes han de mirar programes de televisió que corresponguin a la seva edat...

La meva opinió personal és que els nens tenen dret a mirar la televisió, però tampoc han d’abusar-ne i haurien de mirar programes per a la seva edat.

1 comentarios:

Arnau farrús
Diu ...

Tens raó, la televisió no s'ha de mirar tant. El text està molt ben redactat. Et felicito!

Arnau