07 de novembre 2011

La tala d'arbres

La tala d’arbres és un fet que és produeix cada dia al nostre planeta. És necessari per als humans, perquè hi ha una gran quantitat de coses que provenen dels arbres, per exemple les taules, les vores d’algunes finestres, els llapis, el paper... Però hem arribat a un punt en que cada dia es talen una gran quantitat d’arbres. També podem buscar maneres per a no talar-ne tants, per exemple, reciclar. Reciclar el paper és una bona manera de no talar tants arbres. Però hi ha gent que no pensa així... A veure que diuen:


Hi ha gent que pensa que està bé talar arbres perquè els humans necessitem tenim mobles, paper, fusta.. I per uns quants arbres que talem, sempre n’hi haurà més.


Però hi ha gent que pensa que no està gens bé talar-ne, no només perquè siguin una font natural que ens dóna oxigen, sinó perquè també ens donen fruits.



La meva conclusió final és que està bé talar arbres, però amb un límit, ja que sense ells no podríem viure. També em sembla molt malament que hi ha gent que tala per l’activitat econòmica, però en canvi, hi ha gent que recicla, i això em sembla molt bé.


I tu, que en penses?

0 comentarios: