24 de novembre 2011

A.C.Milan vs F.C.Barcelona

El dia 23 de Novembre del 2011, es va disputar el partit entre el A.C.Milan Vs F.C.Barcelona. El partit va començar a les nou menys quart de la nit.

El àrbitre xiula, i començar el partit. La primera pilota va ser pel barça, intentant construir la jugada des de el darrera, m’entres el Milàn, pressionava al equip de Guardiola, per no deixar tocar la pilota amb comoditat.
Al cap de uns minuts, el equip Italià,  va tindre una bona ocasió, que Valdés, va aturar sense problemes. El parit continuava, i uns pocs minuts més tard, Messi, que estava a la frontal de l’àrea, deixa la pilota per Abidal, el francès centra, i Van Bommel, al intenta treure la pilota, es va fer gol en pròpia porteria, el primer pel Barça.

Al minut ‘’19’’, després de una gran centrada de Boateng, Robinho, a pocs metres de porteria, envia la pilota per damunt de la porteria del F.C.Barcelona. El Barça tenia oportunitats, però el Milàn cada vegada, pressionava amb més intensitat. Al minut ‘’20’’ de partit, després de una gran passada de Seedorf, el suec, Zlatan Ibrahimobic, defineix amb un golàs col·locat a la dreta de la porteria de Valdés.

El Milàn, anava tocant, i el Barça també. Era un partit molt equilibrat, perquè en qualsevol jugada, un dels dos equips podia marcar, el partit estava molt obert.
Al minut ‘’23’’ de la primera, Messi, va tenir una clara ocasió de gol, que va tocar a la dreta de la porteria d'Abate.
La primera targeta la va veure el Milàn, per Alberto Aquilani, després de una dura entrada a Xavi, el de Terrassa.

Després de uns minuts intensos, Xavi està dintre de l’àrea, i Nesta, agafa al centre campista del Barça, i l’àrbitre, no ho dubta, xiula penal a favor del Barça.

Messi, va ser l’encarregat de xutar el penal. Però, l’argenti, es va parar quan estava a punt de xutar, i quant el porter era casi a terra, Messi va xutar sense problemes, enganyant al porter. Però segons el reglament, això es una infracció, i Messi va haver de repetir el penal, i li van ficar targeta groga. Va xutar, Abate li va veure la intenció, però no va pogué evitar el llançament.
Després de uns minuts intensos per als dos equips, el Barça va mantenir la possessió i el partit es va calmar una mica. També, i va haver unes targetes per a Mark van Bommel, Carles Puyol i Eric Abidal.
Vam arribar al final de la primera part, amb un empat de 1-2. Els entrenadors, van donar instruccions als jugadors, i també van preparar alguns canvis.

Va començar la segona part. Per part del Milàn, se'n va anar Robinho, i va entrar en el seu lloc, Alexandre Pato, després de haver sortit de una dura lesió. Al minut ‘’54’’, després de una gran jugada de Boateng, defineix amb un golàs.

Després de haver passat uns minuts, dominant el Milàn, Messi, l’envia per a Cesc, l’espanyol, envia un gran passada a l’espai, que no desaprofita Xavi Hernández, i significava el 2-3 a favor dels de Guardiola. Els Italians, van fer un segon canvi, se'n va anar lesionat Alessandro Nesta, i va entrar en el seu lloc Daniel Bonera.

Al minut ‘’70’’, va tindre una gran ocasió Alexis Sánchez, dues vegades, però cap de les dos va entrar dintre la xarxa.

Uns quants minuts més tard, se'n va anar Cesc Fabregas, i en el seu lloc va entrar Pedro. També, li va ensenyar la targeta a Mascherano, hi ha Zambrotta.

Al minut ‘’90’’, se'n va anar Thiago Alcantara, i va entrar el veterà Dos Santos. L’àrbitre, va afegir quatre minuts de afegit. En aquells minuts, no va passar res més.

I finalment, l’àrbitre, va xiular el final del partit, 2-3, va guanyar el Barça, que donava el pas a ser el primer de la fase de grups, del ‘’Grup H’’.