28 de novembre 2011

Descripció

La Roser es una nena normal de nou anys, no es ni altra ni baixa, ni gorda ni prima. Te el cabells castanys, però a l’estiu les puntes se li tornen roses, porta unes ulleres negres però de vegades se les canvia per unes de rosa. Te una rialla que sembla la del “Bob Esponja”,i quan riu et fa venir ganes de riure a tu.

La Roser, es una de les persones mes pesades que conec. Moltes vegades quan li preguntes alguna cosa com ara “que es això?” i et respon “aaaa, no ho se”, i es alguna cosa que es seva. Algun dia algú li preguntarà “però tu saps alguna cosa?” i et contestarà el mateix que sempre.

Com us he dit es molt pesada, de vegades mentre parlo amb ella, li dic alguna cosa, i ella diu “Ja, bla, bla, bla, bla, bla ,bla...” i m’avorreixo molt perquè es molt xerraire.

Es molt sapastra i de vegades porta unes sabates blanques (que eren meves) les porta negres i a retaló. Sempre fa moneries amb les ulleres i li cauen al terra i algun dia se li trencaran

Es molt però que molt despistada, de vegades diu per exemple que li encanta alguna cosa, després algú altre diu que a ell no li agrada i la Roser respon que a ella no li agrada gens, quan feia cinc segons que havia dit que li encantava. Es tant despistada que crec que algun dia es deixarà el cap a casa. Sabeu a qui s’assembla, al meu germá que es de la seva edat i també te el cap com un cabàs.
Ja heu vist com es la Roser, es molt, però que molt despistada, però es molt bona amiga, i molt simpatica.

0 comentarios: