28 de novembre 2011

Com fer palmeres de xocolata?


Aquesta és una recepta que fa el meu pare i jo l’ajudo a fer-la, és molt fàcil i està molt bona, tot i que es necessiten uns 30min fer-la.

Necessitem: xocolata (negra o amb llet), pasta de full, sucre.

Estris: cullera sopera, plata de forn, forn, microones, ganivet.

Primerament agafem la pasta de full que hem comprat, la dobleguem com un pergamí
i ho anem fent progressivament fins que ho ajunteu.

Tot seguit tallem la pasta prima, i l’aixafem una mica amb la fulla del gavinet, fins que tingui forma de palmera, després la posem a la plata del forn i quan ja està a la plata li posem un sarpat (gran) de sucre.
A continuació posem la pasta al forn fins que està ben dauradet, aprofitarem el temps, així que mentrestant tallarem la xocolata a rajoles i el posarem al microones fins que es desfaci.

Finalment, quan s’ha desfet la xocolata, agafem una cullera sopera i posem a cullerades posem la quantitat de xocolata que ens agradi i ja ens ho podem menjar.


Que us aprofiti!

2 comentarios:

Arnau farrús
Diu ...

Molt bé Andrea. El text està molt ben fet. I semblen molt bones aquestes ''Palmeres de xocolata''. Et felicito!

Arnau

Anònim
Diu ...

Fes les tu les palmeres. A i gracies

Andrea