Com fer palmeres de xocolata?
Aquesta és una recepta que fa el meu pare i jo l’ajudo a fer-la, és molt fàcil i està molt bona, tot i que es necessiten uns 30min fer-la.
Necessitem: xocolata (negra o amb llet), pasta de full, sucre.
Estris: cullera sopera, plata de forn, forn, microones, ganivet.
Primerament agafem la pasta de full que hem comprat, la dobleguem com un pergamí
i ho anem fent progressivament fins que ho ajunteu.
Tot seguit tallem la pasta prima, i l’aixafem una mica amb la fulla del gavinet, fins que tingui forma de palmera, després la posem a la plata del forn i quan ja està a la plata li posem un sarpat (gran) de sucre.
A continuació posem la pasta al forn fins que està ben dauradet, aprofitarem el temps, així que mentrestant tallarem la xocolata a rajoles i el posarem al microones fins que es desfaci.
Finalment, quan s’ha desfet la xocolata, agafem una cullera sopera i posem a cullerades posem la quantitat de xocolata que ens agradi i ja ens ho podem menjar.
Que us aprofiti!
2 comentarios:
Molt bé Andrea. El text està molt ben fet. I semblen molt bones aquestes ''Palmeres de xocolata''. Et felicito!
Arnau
Fes les tu les palmeres. A i gracies
Andrea
Escriu un comentari