28 de novembre 2011

Caminada contra la violència de gènere

El diumenge dia 27 de novembre, l’associació de dones va organitzar una caminada contra la violència de gènere, a la que van assistir dones, nenes i nens. Vam caminar per tot el poble amb una pancarta que hi deia:

NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!

I amb uns xiulets que no paraven de xiular, vam sortir des dels “columpios” cap a la plaça del portal i vam rodejar l’església cap a l’ajuntament.

Vam baixar pel carrer del “forn del Josep i l’Anna” en direcció a la biblioteca; després vam baixar la costa de la vora de la sèquia i vam tirar amunt, encarats cap als "columpios" nous de darrere de les cases del carrer “La Portella”. Vam tirar cap a “L’Avinguda Catalunya”, i vam anar a parar a davant de la Pedrera. A continuació vam pujar cap al “carrer de Bellavista” i vam seguir el carrer fins al “carrer Raval”. Després vam continuar carrer avall fins al carrer “Algerri” fins a la “Plaça del Portal” i després als columpios i cap a la “Saleta”, perquè allí ens esperava una coca amb xocolata (de tableta) boníssima!

I així va acabar la Caminada.

1 comentarios:

Arnau farrús
Diu ...

Aquest text està molt ben fet. I tens raó, ''No a la violència de gènere''. El text està molt ben redactat. Et felicito!

Arnau