09 de maig 2011

Un partit molt emocionant!

Ahir, diumenge dia 9 de maig, l’escola de futbol Aem, va proposar a l’escola Baix Segrià disputar un partit amistós de futbol onze, per anar-nos entrenant per l’any vinent.

Vàrem començar bastant tard, perquè a ells els faltava el porter, un jugador providencial. Just quan el porter va arribar, li vam deixar cinc minuts perquè escalfés i cap a jugar!

Ells van sortir primers, perquè a nosaltres ens van posar l'himne, mentre nosaltres al sortir picàvem tots a la tanca, així marcant quin és l’equip local.

Els vam deixar "sacar" primer a ells, ja que eren els visitants i gràcies a ells es podia disputar aquell partit...

En pic van "sacar", van provar de fer una jugada però no els hi va sortir bé i em van tocar a jo. En aquella mateixa recuperació, els vàrem trobar tots desconcentrats i ho vam aprofitar entrant en contraatac.

Vam fer una jugada magnífica, però per mala sort la pilota va acabar tocant al pal.

Tota la primera part la vam estar dominant nosaltres, tenint la possessió de la pilota, tenint ocasions, etc.

Però vam arribar al descans 0-0,evidentment tots rebentats perquè estàvem acostumats de fer quatres quarts d’un quart, i ahir vam fer dos parts de 35 minuts.

En pic va començar la segona part ens vam avançar al marcador, amb un autèntic golàs de falta d’uns 25 metres.

Quasi no ens va donar temps ni a celebrar-ho, en pic van "sacar" ens van fer una jugada que no ens l’esperàvem i ens van marcar! Ens van igualar al marcador, 1-1.

I fins al minut 24 de la segona part, no ens vam tornar a avançar al marcador, aquesta vegada sí, amb una jugada assajada de corner.

Quan només quedaven uns 10 minuts de partit, ens van empatar, d’un mal rebuig del porter. Però nosaltres no ens vam rendir, encara que sigués un amistós, nosaltres volíem guanyar.

Dons així va ser, ens ho vam deixar tot, fins que va vindre el gol, el que ens va donar la victòria que ens mereixíem. Al final, tots rebentats, però orgullosos del resultat, vam anar cap a les dutxes.

Al acabar de dutxar-nos, em vaig esperar amb un amic fins que va vindre el meu pare, que estava amb el meu germà a Balàfia.

I així va ser el partit Aem-Baix Segrià, uns autèntics equips...