16 de maig 2011

La mona i el dia següent


El dia de la mona vam anar a un poblet en que no hi havia molta gent, però allí en aquell territori era l’únic poble que tenia un bar, i hi vam parar a beure una estona. Quan vam acabar tots de beure vam anar a un llac. Ens hi vam estar una estona fins que va arribar l’hora de dinar.

Vam anar a un restaurant, però hi havia un problema,que era difícil trobar plaça,perquè era un dia en que la gent dinava ena fora de les seves cares i estaven tots plens. Fins més avall,anant en direcció a Balaguer,no en vam trobar un, quedaven 8 places, just per a nosaltres.

I quan van vindre els cambrers tots vam demanar tot el que volíem,jo vaig triar: Macarrons,patates, llimonada, llonganissa, pa i iogurt. I quan vam acabar volíem anar al camp de futbol, però es va ficar a ploure moltíssim.

Quan vam arribar a Albesa , vaig anar amb el Kamal,el Bilal,el Mohamed i l'Ayoub. I quan vam marxar tots a casa eren les 8, però jo vaig anar a casa ma padrina, ja que estava allí podia anar a veure a l'Iñaki.

I quan vaig marxar vaig anar a sopar i després al llit mirant la televisió. Em vaig adormir a les 2 de la matinada, mirant "La que se avecina" i "Aquí no hay quien viva".

I el dia següent vam anar a un restaurant, el de baix del camp de futbol d'Albesa. Vam passar la tarda jugant a futbol,ens ho vam passar molt be, i volia que tornés a començar la Setmana Santa, perquè era quasi el dia d'anar al col·legi,i jo no ho volia,així que quan va passar les vacances, no em va agradar la tornada al col·legi,però es el que hi ha.

0 comentarios: