11 d’abril 2011

Un matí a la universitat

El passat dissabte dia 9, la meva germana va participar al concurs de la Coca cola de nens de segon de ESO.

Vam passar el matí a la universitat, era molt gran, tenia: dos claustres uns finestrals molt grans que adornaven la façana, cafeteria, una biblioteca que era més gran que la del poble i una més, a més tenia uns 40 ordinadors i unes 20 prestatges. Vam passejar pels passadissos, hi havia moltes guixetes, però eren molt petites. També hi havia estàtues de pedra bastant grans.

A la universitat, si pot anar fins i tot en cap de setmana, però gairebé, no hi havia ningú, perquè qui té ganes de anar a una universitat en cap de setmana?

Desprès, vam marxar al Komac, un centre comercial, a mirar mobles de lavabo i cadires noves per la cuina, després vam passar per l’Avacus a comprar un llibre pel col·legi, per la meva germana, i un peluix per un nen.

Quan ja devien ser les 12 i algo més vam tornar, a buscar a l’Anna, com sempre l’Anna va apurar tot el temps, va ser una de les últimes, sol per anar-hi ja et donaven un premi, que era un necesser de la Coca cola, un bolígraf, una Coca cola, una bossa de patates i una de panís torrat.

A la 1, vam anar a un plus, la meva mare va agafar el carro i va dir que en deu minuts només podríem agafar carn i una barreta de pa. Al final, però, quan vam acabar la compra quasi vam necessitar dos carros.

0 comentarios: