11 d’abril 2011

Els jocs florals a l’escola Àlber

A l’escola Àlber estem preparant uns jocs florals, aquest any es tracta de fer un poema, però no sempre es tracta de fer poemes, sinó d'inventar-nos un conte de qualsevol tema o bé inventar-nos un conte del tema l’astronomia.

Aquest any és fan el 15 d’Abril. Ja és el 3r concurs dels jocs florals! També regalen un llibre i una rosa als guanyadors. Tots hem fet molts poemes divertits, i esperem que també guanyem. Estem tots molt nerviosos per a saber qui serà el guanyador d’aquest any, tots els hem fet molt bonics, però també ho em fet perquè ningú és pugui avorrir.

Diuen que aquests jocs florals són per a ampliar la intel·ligència i per a fer més coses divertides a l’escola. També havíem de posar un pseudònim, per a que els jutges (alguns professors de l’escola), no sabessin qui ho ha escrit, però si que ens ho van fer escriure en un paperet molt petit: el nom del pseudònim i el nostre nom.

Aquesst jocs florals estan relacionats amb el poeta Fermí Palau, perquè Fermí Palau era poeta. També perquè Fermí Palau va participar en algunes edicions dels Jocs Florals i va guanyar algun premi. I perquè els jocs florals aquest any també és tracten de fer poemes. Esperem que algú de nosaltres sigui el guanyador.

0 comentarios: