21 de març 2011

Un dia d’escola extraordinari

El dijous, al col·legi vam fer una cassolada per a tots. Cada u havia de portar un ingredient jo vaig portar el conill.

Tots volíem participar en alguna cosa, la Marina i jo vam rentar el conill mentre el Marc, el Jordi i el Kamal tallaven les cebes, desprès de rentar el conill vaig anar a fora i li vaig preguntar a l’Anna que podia fer i em va dir que podia tallar les cebes i així ho vaig fer, vaig tallar les cebes amb l'Andrea i jo no podia aguantar mes, em picaven molt els ulls.

Al cap de dos o tres minuts ja se'm va passar i ja no em picaven els ulls, després vaig veure que el Marc Andón i el Joel tallaven la carn i els vaig ajudar una mica però la meva ajuda no va servir de molt perquè el problema era que les estisores no tallaven.

Després d’una bona estona l’Anna va ficar l’oli al foc i vam començar a ficar la carn l’olla, tots volíem agafar les pinces i no n'hia havia suficients per tots i havíem de fer torns.

Després de la carn l’Anna va trucar a la mare de l’Andrea perquè ens havia de coure els caragols, desprès de la carn vam ficar les verdures i a nosaltres això ja no ens agradava tant, desprès va vindre la mare de l’Andrea i ens va portar el caragols.

Hi havia alguns professors van passar per davant del menjador i ens deien que feia molt bona pinta i bona olor, nosaltres volíem que tot estigues apunt per menjar aquella magnífica cassola de tros.

Però encara ens havíem d’esperar una estona perquè la verdura s’acabés de fer del tot, l’Albert i el Marc Anadón van ficar el dit a dins de la cassola per provar com estava i van dir que estava per llepar-se els dits.

Desprès de cinc minuts ja ens podíem menjar la cassola de tros, i així ho vam fer, ens la vam menjar i estava boníssima, alguns se la van emportar cap a casa perquè no se la van acabar.

0 comentarios: