14 de març 2011

La setmana blanca

El dilluns a les 10:30 em van vindre a trucar el Kamal el Mohamed i el Ayoub, van vindre amb la pilota i vam marxar cap al camp de futbol, de sobte ens vam trobar al Sergi i al Jordi que anaven amb bicicleta i els i vam dir si volien anar al camp de futbol, i van dir que si.
Quan vam arribar al camp de futbol, vam anar al camp de gespa, allà n'hi ha dos: un de gespa, que es el gran, i un altre que es el petit, on no hi ha gespa.

Al entrar al camp vam jugar a futbol, ens ho passàvem molt be, al cap d'una estona va vindre el Joel amb bicicleta i ja érem un mes i llavors ens ho vam passar encara millor, ens hi vam quedar fins a les dotze i tres quarts, era l'hora de marxar, i tots havíem de ser a casa a la una.

Quan vaig arribar a casa l'Ayoub em va dir que em passaria a buscar a les 2:45 i vam quedar així, quan vaig entrar a casa vaig dinar i me’n vaig anar al ordinador, vaig escoltar musica i també estava al facebook, vaig passar tota l'estona allí fins que em va vindre a trucar el Ayoub, va vindre amb bicicleta i me va portar. Llavors ens vam trobar a tots i vam marxar al camp de futbol i vam jugar.

Al cap d'una estona vam anar al camp petit i vam fer un partit érem el Joel el Kamal i jo contra el Ayoub el Mohamed el Sergi i el Jordi, van guanyar ells però el següent partit vam guanyar nosaltres.

Després vam arribar als columpios i ens i vam quedar, vam anar al pati i vam tornar a jugar però ara érem més gent: hi havia el Ferran, el Quim, el Manel, l'Estefi i el Dani, érem 12 i vam fer equips.

Quan vam acabar vam marxar cada un a casa seva i vam dir de quedar el dimarts, el dimecres, el dijous i el divendres.

Tots els dies fèiem el mateix, fins al divendres que vam anar als horts del metge, allí teníem la nostra cabaneta, agafàvem armes, construíem i coses i jugàvem, ens ho passàvem molt be fins que vam haver de marxar.

Aquestes vacances han set divertides, però no ens agradava que el dilluns anéssim al col·legi, això no era com a l'estiu que cada setmana podies anar a jugar i no havies pensar amb el col·legi.

0 comentarios: