21 de març 2011

El Barça de la maneta

El Barça esta en un moment magnífic moment de forma. Porta cinc partits espectaculars, en els que ha marcat 26 gols a favor i només un gol en contra, incloent el gran clàssic contra el Reial Madrid.

La gran ratxa del Barça, va començar al camp de los Juegos del Mediterraneo, a Almeria. El Barça va començar el partit amb un gol de Lionel Messi, després d’una gran jugada amb David Villa. El segon gol va arribar poc després amb una bona jugada d’Andrés Iniesta, que va culminar la jugada amb un bon gol. El tercer gol va arribar per una bona jugada col·lectiva que va provocar que Santi Acasiete és marqués un gol en pròpia porteria. El quart gol del partit va arribar amb un desplaçament llarg d’Andreu Fontás, que debutava a la lliga, cap a Pedro que va definir molt bé per fer el quart gol. Abans d’arribar al descans Lionel Messi va marcar el cinquè i el segon en el seu compte particular. El resultat en arribar al descans era de 0-5.

En començar la segona part Lionel Messi va marcar després del rebot d’un xut de David Villa. Més tard va entrar Bojan Krkic, que va marcar el setè i el vuitè gol després d’unes grans jugades col·lectives. El partit va acabar amb el resultat de 0-8

El pròxim partit, era contra el Reial Madrid, Pep Guardiola, va fer sortir al camp a l’equip de gal·la, i es va demostrar que el Barça era superior al Reial Madrid, marcant-li 5 gols.

El primer el va marcar Xavi Hernández, després d’una gran passada amb profunditat d’Andrés Iniesta. El segon el va marcar Pedro, després d’una excel·lent jugada per la banda de David Villa, que va centrar a l’olla perquè Pedro empenyes la pilota cap dins la porteria. El resultat en acabar la 1era part va ser de 2-0.

En començar la segona part, Messi va assistir en dos ocasions a David Villa, que no va desaprofitar les seves opcions de marcar i va fer 2 gols. Amb el 4-0 el Reial Madrid es va rendir, i al temps d’afegit de la 2ona part, Jeffren, que havia substituït a David Villa va marcar el cinquè després d’una bona centrada de Dani Alves. El partit va acabar amb el resultat de 5-0.

El següent partit, era al Reino de Navarra, contra l’Osasuna. El Barça va començar una mica fluix, però amb el pas del temps es va anar trobant millor, fins que al minut 26, Pedro va marcar després de la assistència de Messi. El resultat en arribar al descans era de 0-1.

En la 2ona part, Lionel Messi va marcar el segon de penal, i uns minuts més tard, el mateix Messi va marcar el tercer després d’una gran passada de David Villa.

El pròxim partit era contra la Reial Societat, el Barça, es va avançar ràpidament, amb un gol de David Villa a passada de Pedro. El segon gol, el va fer Andrés Iniesta, una altra vegada, amb l’assistència de Pedro. El resultat al descans va ser de 2-0.

Tot just començar la segona part, Lionel Messi, va marcar un gol després d’una esplèndida combinació amb Dani Alves, en l’últim minut de partit, Lionel Messi, va marcar el quart després d’una gran jugada individual on es va endur diversos rivals. Bojan Krkic, que havia substituït David Villa, va marcar el cinquè i gol definitiu.

En el pròxim partit, al Barça, li tocava jugar contra l’Espanyol, a Cornellà-El Prat. El partit va començar amb un domini arrasador de l’equip de Guardiola, fins que al minut 18, Sergio Busquets, va fer una bona passada en profunditat per a Pedro, que va marcar el primer gol del Barça, i uns minuts més tard, Xavi, va marcar el segon del Barça després d’una gran jugada col·lectiva. El resultat al arribar al descans era 0-2.

En començar la segona part, Pedro va marcar el tercer del Barça i el segon en el seu compte particular, després d’un bon xut de Lionel Messi, que el porter Kameni no va poder aturar i, Pedro que estava a l’aguait, va caçar el rebot i va marcar.

Uns minuts més tard, Osvaldo, va marcar per part del conjunt espanyolista, tot i que no va servir per aturar el Barça que en els últims minuts, David Villa va marcar el quart i el cinquè, el primer per assistència de Lionel Messi, i el segon per assistència de Xavi.

A aquest Barça no hi ha qui l’aturi. Aquest, és l’any de les manetes.