05 de març 2010

El bruto

El bruto es un joc que es de lluita que esta amb castellà. T’has de crea un jugador. Al primer dia pots fer sis combats amb altres brutos. El primer combat tens el lluita contra un bruto, si el guanyes ets el seu mestre però si perds tu ets el seu alumne.

El meu mestre es el Dani i al joc es diu: thor-tormenta. Cada vegada que fas un combat vas pujant una línia de color verd. Cada vegada que aquesta línia torna a ser al començament vol dir que has pujat de nivell. Quant puges de nivell et donen cosses com per exemple: una arma, vida... a sota de la línia hi ha tres ratlles que hi diu: força, agilitat i velocitat. També hi han habilitats que et donen quant puges de nivell.


Cada vegada que guanyes un combat guanyes dos punts d’experiència. Els punts d’experiència serveixen perquè et pugi una mica la línia, així tardes menys dies a pujar de nivell. També pots fer torneigs i si arribes a quarts de final pots demostrar el fort que ets però es molt difícil perquè lluites contra rivals de nivell dos-cents trenta-cinc hi ha demes tenen mil dos-cents de vida.

Ara os explicaré les armes que hi ha: les mes fortes son les que costen més de aconseguir algunes són: una espasa molt llarga, un martell, com una porra amb punxes que es com un pal que te enganxats a la punta una cadena que surt per un costat i un altre i al final de cada cadena hi ha una bola amb punxes,una llança, una forca...
Jo en tinc dos que es diuen: thor-bosque i l’altre es diu: thor-ferran.

El meu germà en té tres i es diuen: thor-quim, thor-perro i thor-oso. A vegades et toquen quant comences et donen: un gos, un llop o un os. El més fort es l’ós perquè es el que treu més vida de tots. El segon que en treu més es el llop i el que en treu menys es el gos. El meu germà al thor-perro té un gos però es molt dolent perquè a cada combat que lluita sempre li maten.
www.elbruto.com

0 comentarios: