19 de març 2010

Dofus

Dofus es un joc en el que et crees un personatge, la varietat es gran pots escollir entre dotze personatges diferents.

A la pagina web de Dofus t’explica de que va l’objectiu, l’objectiu es de que tens que aconseguir els ous dels dotze dracs diferents que hi ha, la pega que te aquest joc es que per anar a monstres forts tens que pagar amb diners de veritat pero si pagues et donen uns regals. També es poden aconseguir treballs, mascotes que et regalen, objectes estranys…

El meu personatge es diu Mangekiou no pago casi mai pero quan em deixen pagar ho paga el meu germà per mi i per ell.


I pot jugar tot el món, però si només vols parlar amb els d’Espanya abans de crear-te el personatge et dona a escollir servidors si vols l’espanyol busca un que tingui la bandera Española i t’entendràs amb tothom.

Al empeçar comences amb un lloc que es fàcil, desprès d’aquell lloc a la dreta del mapa hi a un globus i al costat com un guàrdia indi, parles amb ell i li dius que vols baixar, potser seràn forts però si pases de nivell 16 no podràs pujar de nou. Si encara no ets nivell 16 pots pujar per algunes estàtues que hi han a la ciutat.
Jo recomano que fins que no et pasis la masmorra de el lloc on apareixes al principi no hi baixis i si t’as pasat molt ràpidament la masmorra fins el nivell 15 mínim no baixis.
www.dofus.com/es

0 comentarios: