01 de febrer 2010

Avatar

La pel·lícula Avatar en 3D es l’esperada pel·lícula més emocionant i més vista del any que tothom vol veure i que ja estan comprades les entrades desde finals de 2009 per veure-la alguns l’han vist i alguns altres no, però segur que en queden pocs que no l’han vist i segur que l’estan esperant veure a tope per que lo del 3D es lo millor i s’està a punt d’acabar així que vagin al cine a veure Avatar en 3D.

La pel·lícula va d’un mon al costat de la terra que hi viuen uns estranys éssers, els humans aconsegueixen una màquina que aconsegueix transportar-te a un cos que et permet respirar sense cap mena de màquina a la que li diuen avatar. Uns senyors volen apoderar-se dels estranys essers i per això utilitzen els avatars per que es guanyin la confiança d’ells i després els diguin on viuen i com poden destruir-los.

Després de varis setmanes el protagonista s’enamora de una noia que era igual que ell, la noia l’ajuda a entendre com ser com ells després el dolent intenta destruir-los però només aconsegueix destruir on viuen després d’un dia el noi ajuda a entendre que poden guanyar i van per el món buscant les tribus perquè s’uneixin a la batalla. Al final les tribus guanyen i es queden millorant el món per a que no passi de nou.

1 comentarios:

Laura Torres Aliet
Diu ...

Aquesta pel·lícula es preciosa! Jo ja la vaig veure el dia que l'estrenaven, es espectacular. M'ejncanta