25 de gener 2010

Coffee, el meu gos

Com és
El Coffee és un creuament entre un Pastor Alemà i un Labrador. La seua mare era un Labrador i el seu pare un Pastor Alemà. Es negre i a la panxa té blanc, encara és petit acaba de fer els 3 mesos. Té un tall molt fi a l’orella dreta segurament per barallar-se amb els seus germans per la llet de la mare.

On viu
Viu a casa amb nosaltres, juguem molt amb ell però ell es cansa molt ràpid. Ara que ja ha complit el 3 mesos el podem treure a passejar.

On dorm
A la nit dorm a la habitació del meu germà però es passa casi tota la nit voltant per la casa sense fer soroll. Durant el dia quan no sap que fer es fica a dormir al costat del radiador .
Que menja
Menja en un bol que li posem: óssos per a gossos, menjar per a gossos, restes que ens sobren, xuxes per a gossos... i en un abeurador i li posem: llet i aigua.

Les seues actituds
Li agrada mossegar la roba, dormir, jugar i badallar. Les seues necessitats les fa a la terrassa ja que ho demana. El que crec que més li agrada es treure’m els mitjons quan em desperto i després que els vagi a buscar.

Les seues joguines
El Coffee té algunes joguines: dos pilotes, una corda, dos mantes, li agrada jugar amb elles si hi juguem nosaltres si no juguem nosaltres ell no hi juga.

0 comentarios: