14 de gener 2009

PortAventura

PortAventura és un parc que únic i quan i vas tens una experiència inoblidable. Dins del parc hi ha el parc d’atraccions on hi han els espectacles i les atraccions i "el Caribe aquàtic Park" que es una ruta de tobogans però només està obert a l’estiu.
El parc d’atraccions està dividit en cinc parts, i a cada una t'ensenya la cultura i la manera de viure de cada país. Hi ha Mèxic, que hi ha el famós "Huracan Condor" que es caiguda lliure des de 100 metros, et pugen assentat amb una màquina i a dalt de tot et deixen. Des de dalt de tot es veu el mar i tot PortAventura i si i puges a la nit veus tot de llums. També hi ha China on la qual es on hi ha el "Dragon Chan" que es una atracció que té vuit "loopings" i tot un llarg recorregut.
A la Polinesia es on hi han totes les atraccions d’aigua però si i vols pujar a l'hivern ja t’ho trobaràs... També hi ha el "Far West" que hi ha l’estampida que es un tipus Dragon Chan però molt més fluix. I la Mediterrània que es on i fan els espectacles i ara fa poc s’ha construït el "Furius Baco" i es espectacular, amb 3 segons passes de 0 km/h a 138km/h. I el seu recorregut es com un vuit dibuixat i passa per sobre de l'aigua.Amb totes questes cinc parts que us he explicat i fan espectacles a totes tan com a petits com per a grans. Jo he pujat a totes les atraccions, i m'hen vai anar a casa amb una experiència que costarà molt d’oblidar. Us recomano a tots que si no hi heu anat mai que i aneu i veureu que divertit.

0 comentarios: