15 de desembre 2008

Un jugador inoblidable

Per als qui sou del Barça us diré una cosa molt interessant: Gica Popescu era el súper capità de l’equip Barça i també era romanès, ell va guanyar la Recopa de futbol quan estava al Barça. En general ha estat en molts equips, però va ser l’únic súper capità del Barça. Imagineu-vos si n'era de bo!
Aquest es un jugador inoblidable, era boníssim, espectacular el noi. La copa la va guanyar al 1997. Abans no hi havia tantes tecnologies però el coneixia tothom del Barça. Era el millor de tots! Quasi impossible agafar-hi la pilota dels peu. Era el mes bo de tot el món, per a jo un crack. Crec que el més crack de tots. Va fer uns golaços impressionants. Uns driblings que no et dic, súper impressionants.
Ell segur que surt al llibre 100 anys del Barça, on ell surt a la portada del llibre. Si voleu llegir-lo us el recomano, encara que jo no l’he llegit. Per a jo es un jugador inoblidable. I per qui són del Barça espero que també. No crec que s’esvori de la memòria de ningú. Però si s’esvorarà als qui tingui problemes de memòria. Jejejejeje.

1 comentarios:

Anònim
Diu ...

No tantes rucades que no en tenia ni idea. Un super capita no tu creus ni tu.
I els millors jugadors del mon son el Maradona, Pelé i Messi.
No digos mentides.