16 de desembre 2008

Les sarmale

Les sarmale es un plat típic de romania. Per si el voleu preparar els ingredients són:
- Carn picada de qualsevol animal comestible.
- Ceba.
- Arròs.
- Salsa de tomata.
- Sal.
- Fulles de col.
- Una mica de pa rallat.
- Una mica d’oli.
Per preparar-lo heu de seguir les instruccions següents:
Es fregeix la ceba amb oli en una paella, al damunt de la ceba es posa la salsa de tomata, després es posa a un cubell grandet, es posa la carn picada parejada amb l’arròs i pa rallat, una mica de sal i es posa al damunt seu la ceba amb la salsa.
Al final es bareja tot, amb aquesta pasta que queda fem boles amb les fulles de col que les bullim i les posem totes a la cassola i es posa a foc petit fins que tingui gust. Quan ja estigui es posa al damunt quan esta al plat formatge fos. Si ho voleu fer, aquí teniu la explicació.

0 comentarios: