20 de novembre 2008

Teatre de Castanyada

Com ja sabeu, cada any, per la castanyada nosaltres, els de sisè, repartíem castanyes i panellets. Aquest any no ho hem fet perquè ha plogut. I també sabeu que aquest any hi ha sisena hora, nosaltres ara, fem teatre.
Els assajos van ser molt divertits, encara que de vegades ens ho preníem bastant a la broma.
Els decorats els varem fer a l’hora de plàstica, ens van sortir molt be, però hi havia un gran problema. Ho havíem de fer al pati, però com va ploure, ens ho varem haver de muntar com podíem, però al final ho varem aconseguir.
Ja érem allà a les dos del migdia per vestir-nos. Els personatges eren:
Anna Cardeñes: castanyera; Oriol Colomina: marrameu; Alex Guiral: jaume; Laia Hospital (jo): anima de la tieta i Mireia; Andrei Nicolaie: Pere Ceballot; Andreu Munteanu: Josep; Anna P: narradora; Josep Vigo: Quim; Ayoub: Felip i marit ;Claudia: senyora i marida
L’obra anava d’un noi anomenat Pere Ceballot, que era molt despistat, i que no sen recordava que avui, les animes rondaven per tot arreu i quan arriba a casa li apareixen dues animes. Surt corrents i truca a totes les cases del poble però ningú no li obra.
Arriba a la plaça on hi ha la castanyera i ella s’ofereix per ajudar-lo. La castanyera fa fora a les animes i en Pere Ceballot li fa el favor que li havia demanat.
Ens va sortir molt bé i ja us sorprendrem am la pròxima!

1 comentarios:

Unknown
Diu ...

Hola Laia, soc la mare de l'Alex, hem va agradar molt l'obra de teatre, per ser la primera vegada va estar força be.
Segiu aixi d'aixerits.
Maribel