05 de març 2008

Dia a Barcelona

El dimarts vam anar al cinema IMAX i al zoo de Barcelona. A les vuit del matí teníem que estar a l’escola. En una estona arribaren dos autocars. Varem tenir un llarg camí.
En arribar a Barcelona varem veure aficionats de l’equip amb el que va jugar el Barça aquella nit. Esmorzarem davant del cinema IMAX tots els cursos. Passades ja les onze, entrarem. Ens donaren unes ulleres i es veia tot en 3D. Feia l’efecte de que estaves dins la pel·lícula. Anava dels peixos. Era una espècie de reportatge. Molts ens espantàvem quan els taurons se’ns apropaven.
La pel·lícula es va acabar i vam anar directe al zoo. Ens van dividir en tres grups, el nostre era quart, cinquè i sisè. Al entrar ens ensenyaren la cuina dels ocells, que era molt gran. Després vam anar a la zona veterinària on fan les radiografies, operacions... Quan tots ho havíem vist ens van ensenyar els búfals, abstrusos, zebres i nyus.
Després anàrem a veure l’espectacle dels dofins. Com a voluntaris varen sortir un noi que es deia Jesús i a la Irene de la nostra classe. Els varen mullar una mica i nosaltres ens ficàvem a riure. Aquells dofins feien salts molt alts i nedaven molt ràpid.
Ells dos van poder tocar els dofins. La Irene, al pujar, ens va dir que havia vist a en “Porta”, un cantat de rap de Barcelona. Ens va donar un autògraf per a la classe de sisè. La Montse, una professora, el coneixia, i per això li va fer.
Després varem dinar. En acabar vam fer la nostra ruta amb els professors i anàvem a veure els altres animals. Tot seguit varem veure al Porta un altre cop i ens va firmar autògrafs a nosaltres. En acabar estarem als gronxadors una estona i vam anar a veure els rèptils. Hi havia cocodrils, serps, tortugues...
Passades les quatres varem pujar altra vegada al autobús, que ens va tornar a Albesa per anar a casa a descansar.

1 comentarios:

Xavier Llobera
Diu ...

Aquest dia va ser molt divertit, espero que tu també to aguis passat molt bé.