09 de febrer 2008

Nous càrrecs a sisè

A la classe de sisè canviem els càrrecs cada vuit setmanes. El dia set de febrer ho vam fer. Uns dies abans el nostre tutor va obrir una línia de missatges del grup de Google "Àlber Digital" per a poder presentar les nostres candidatures, és a dir, explicar als altres companys quin càrrec volíem ocupar i perquè. Les feines eren: delegat, bibliotecari, edició ( és corregir textos) i finalment, imatges ( que s’escanegen les imatges d’altres companys i es tracten).
El dijous a l’hora de matemàtiques vam estar una estona fent les votacions. Primer, el Xavier, que era el delegat que hi va haver fins aquell dia, va sortir a la pissarra i apuntà els candidats a cada càrrec. Després, el mestre ens va repartir uns papers on teníem que apuntar el nom de dos candidats de cada càrrec.
A edició només havíem de posar-ne un, perquè sol s’havien presentat dos companys, i d’imatges no s’havia de votar, ja que es van presentar tres nens i tenim tres escàners. Després el professor passava i ens anava agafant els papers. Els va barrejar i anava dictant els noms que hi deia per a cada càrrec. A la vegada, el Xavier marcava un punt a cada nom que el professor li deia i van quedar els elegits.
Així varem quedar: De delegada la Núria i jo de subdelegada. De bibliotecari va sortir el Dídac i subbibliotecari l’Arnau. Abans hi havia la Elisabet, jo, i el Marc Balagueró. D’edició va sortir la Irene i d’ajudant el Sergi; i d’imatges, són tres, el Xavier, el Marc Barios i jo.

0 comentarios: