02 de gener 2008

Decorem la biblioteca

Fa unes setmanes, l’Elisabet, la Irene i jo, ens vam fixar en uns dibuixos penjats en una paret de la biblioteca. Llavors la bibliotecària ens va dir si en volíem fer algun per les festes de Nadal i penjar-lo. Nosaltres li vam dir que sí.
Ens va deixar quatre cartolines, una per a cada una i l’altra per fer un dibuix entre totes tres.
Hi vam treballar unes quantes setmanes, durant aquestes anàvem a la biblioteca a fer-los i algun cop ens els emportàvem a casa. Primer els vam fer amb llapis, després els vam repassar amb un retolador de punta fina i, finalment, els vam pintar amb plastidecors. L’Elisabet va fer una família cagant la soca, la Irene va dibuixar el Pare Noël amb els seus rens i jo, un ninot de neu i uns nens que jugaven.
Quan els vam tenir acabats els vam donar a la bibliotecària, els vam acabar una mica justs de temps. Volíem fer l’altre dibuix, perquè ja teníem la cartolina, però no vam tenir temps i ho vam deixar estar.
Uns dies després, vam anar a la biblioteca i la bibliotecària ens va ensenyar els murals que estaven penjats a prop de l’entrada. Vistos de dalt semblaven més bonics. Personalment trobo que ens van quedar força bé, ens va costar un temps de fer-los però va valer la pena. Si l’any que ve ens ho torna a demanar possiblement ho tornarem a fer.

1 comentarios:

Xavier Llobera
Diu ...

La biblioteca va quedar molt bé amb aquells dibuixos.